Misiune

Sprijinirea sistemului de îngrijiri paliative din România

.

Fundaţia Sfinţii Mucenici Iulian şi Iuliana promovează valori morale precum solidaritate socială, empatie şi dragoste faţă de oameni.

Pornind de la conceptul de medicină creştină, fundaţia doreşte să vină în sprijinul sistemului de îngrijiri paliative din România, prin promovarea unor servicii medicale de înalt profesionalism, alături de asistenţa psihologică şi spirituală.

Serviciile de consiliere se adresează atât persoanelor suferinde, cât şi familiilor acestora ce trec prin momente de cumpană.

« Şi acum rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea. »

.

Implicare si responsabilitate sociala

Fundația Sfinții Mucenici Iulian și Iuliana reprezintă un proiect de responsabilitate socială care iși propune pentru început să susțină și să sprijine o categorie de oameni care, deși are nevoie de caldură și atenție umană deosebită, este ignorată de societate și de semeni.

  • Aceasta categorie este reprezentata de bolnavii de cancer si leucemie in stadiu terminal, care vor sa isi regaseasca linistea sufleteasca in ultimele clipe ale vietii.
    .
  • Fundatia noastra nu va intoarce spatele celorlalte categorii defavorizate reprezentate in tara noastra de copiii abandonati, mame insarcinate singure aflate in dificultate si practic oricarei fiinte umane ce are nevoie de indrumare morala si spirituala.

Vom crea caminul perfect pentru acestia, oferindu-le pe langa sprijinul medical, suport moral si spiritual aflat in conformitate cu dogma crestina. O societate responsabila inseamna o societate careia ii pasa de cei care isi traiesc poate ultimile clipe din viata, de cei care sunt chinuiti de intrebarea “De ce eu?” si pentru care speranta a murit.