Despre noi

Fundaţia Sfinţii Mucenici Iulian şi Iuliana

Cine suntem noi

  • Fundaţia Sfinţii Mucenici Iulian şi Iuliana a fost creată în anul 2009 din necesitatea de a acorda îngrijiri paliative specializate persoanelor pentru care medicii au un pronostic rezervat. Centrul de Îngrijiri Paliative Sfinţii Mucenici Iulian şi Iuliana îşi propune să ofere asistenţă de specialitate bolnavilor de cancer şi leucemie într-un stadiu avansat şi, totodată, să informeze şi să sensibilizeze publicul larg asupra nevoilor unor semeni aflaţi în suferinţă.

Ce ne propunem

  • Fundația Sfinții Mucenici Iulian și Iuliana reprezintă un proiect de responsabilitate socială care iși propune să susțină și să sprijine oamenii ce au nevoie de  sprijin medical, suport moral și spiritual, în armonie cu dogma creștină. O societate responsabilă înseamnă o societate căreia îi pasă de cei care își trăiesc poate ultimele clipe din viață, de cei care sunt chinuiîi de întrebarea “De ce eu?” și pentru care speranța a murit.

De ce îți spun ţie toate aceste lucruri?

Pentru că tu ai puterea să nu rămâi indiferent la problemele celuilalt, tu poți să îl ajuți și să îi demonstrezi că poți fi mai bun! Viața ne-a fost dată pentru a o trăi, cu ce drept îi “omorâm” pe acești oameni cu ignoranța noastră?

Să ne iubim unii pe alții, acesta este îndemnul lui Dumnezeu, să ne pese de oameni indiferent de problemele lor, să îi ajutam să depășească momentele de graniță, pentru a ajunge în împărăția celui de SUS cu sufletul împăcat.

Nu rămâne indiferent la problemele celuilalt și vino alîturi de Fundaţia Sfintii Mucenici Iulian si Iuliana în încercarea de a da mai mult celor din jur, după modelul învățăturii creștine.

Indrăznește să crezi și împreună îi putem oferi demnitate!

Fundația Sfinții Mucenici Iulian și Iuliana,
Președinte Iulian Vasile

Citește despre: