George David Dumitrescu

George David Dumitrescu, 18 ani, Comuna DARMANESTI, SAT PISCANI, NR 161, JUD ARGES

“Pentru mine nu există alt drum, nu mă gândesc să renunț, mergem cu Dumnezeu înainte” ne-a mărturisit mama lui Georgică.

În timpul unei operații de ocluzie intestinală, lucrurile s-au complicat iar George a facut stop cardiorespirator. Astăzi este acasă, diagnosticat cu tetrapareză spastică, imobilizat, îngrijit de mama sa, care-l iubește foarte mult și-și dorește să-i poată oferi tot ce este necesar.

“George ar avea nevoie de transplant de intestin în Franța, dar operația nu se poate face până când nu-și revine neurologic. În prezent a făcut tomografii, RMN, face tratament neurologic, dar medicamentele îi sunt aduse din străinătate, nu sunt decontate și costă foarte mult.

Are nevoie de scutece, de acele pungi speciale de unică folosință, costuri pe care nu le pot acoperi din veniturile noastre modeste, deoarece, pe lângă alocația lui, mai este doar salariul meu de îngrijire pentru copil cu probleme. Are nevoie de investigații amănunțite și de proceduri de recuperare scumpe, pe care nu ni le permitem, mai ales că ar trebui să ne deplasăm și să ne cazăm în diverse orașe din țară, iar toate acestea costă. Cine poate să ne ajute, vă rog să o facă! Nu-mi doresc decât să nu-mi pierd copilul!”

Aurora Dumitrescu, mama lui George